Bollnäs 14 september: Mellby Granat mot tredje raka

Det var grymma tips i onsdags och hela fyra vinnare satt och alla till glada odds! Target Kronos var starkast i extremloppet där vi fick 7.00 och sådana vinnare smakar fågel!

Träff även på Chapuy som blåste förbi jättefavoriten från start Victory Topline och var omutbar – vilket jag var inne på att det fanns chans till.

Allra skönast var ändå när min vinnare Infinitus (rekad till 4.65) plockade ner storfavoriten Marcello Wibb från dödens!

Det blev även träff på Divine som från ledningen var riktigt frän då hon bara sprang utan skor och det var intryck det!

Tyvärr blev allt fel för My Tambourine Man som vi hade högt odds på. Alla ville köra i det loppet och han kom aldrig ner från sitt tredjespår och det blev helfel.

Danilo Brick var inget bra spel, han hade inte fått något lopp på länge och det borde jag insett skulle kunna göra att han inte hade form. Dessutom häst som bara galopperat kan man ofta ta ner i form så han börjar fungera. Den favoriten borde jag inte rört vid.

Hurricane River var däremot klart tänkbar, han var en av två roliga i loppet och skötte sig äntligen, men jag valde Scotch Brodde istället som Kim aldrig deltog med. Det såg ut som han var ute i kvallopp där han satt i dålig rygg längst ner i fältet, och han visade i alla fall bra spänst över upploppet då han klev på mellan hästar med till synes gott om krafter kvar…

Nu tar vi sikte mot Bollnäs, och jag tycker att Unibet har tagit för stor ställning där jag har min bästa vinnare för här ska det bli bomber och granater!

Inlägget Bollnäs 14 september: Mellby Granat mot tredje raka dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *