Mantorp 15 februari: Vi korkar upp med en spetsvinnare i avslutningen!

Träff på 3/8 spel i onsdags får anses vara riktigt bra, inte minst då det var kraftigt överodds på Key West Snapper med nästan 8 ggr degen. Mycket stabila spetsvinnare var Restless Heart och Arnie Express även om oddsen var ungefär vad de skulle vara på dessa.

I övrigt blev det galopp för Maestro Crowe och det var väl inte helt oväntat då kusken skulle försöka vara med lite bättre från start och hästen är inte helt okomplicerad. Men han kommer tillbaka och får visa att han är en häst utöver det vanliga. Han blir spännande att följa, men kanske inte att spela likt i onsdags då spelvärdet är helt obefintligt på en sådan häst.

Jag läser ofta på sociala medier att folk har fått in ett lir på någon favorit till typ ”oväntat höga 1,87”! Då vet man till största säkerhet att denne är torsk i längden för spelar man sådana odds är det omöjligt att gå plus på sikt, så är det. Det är skillnad på att gilla en häst och gilla att spela den, och blandar man ihop detta blir det mer att spela för en TV-peng för fotbollsmatch man ska se än att göra degen på liter. Gott så, om man gillar det såklart.

Mantorp kör veckans lördagslopp och det är ganska öppna sådana med många hästar som deltar men jag tycker det finns flera givna speldrag och bästa vinnaren kommer till sist!

Inlägget Mantorp 15 februari: Vi korkar upp med en spetsvinnare i avslutningen! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *