Kategoriarkiv: Trav

Sju nya tränare till ATG Talang

Det har blivit dags för den andra upplagan av ATG Talang trav och galopp att dra i gång, och det med sju nya tränare från trav- och galoppsporten i truppen. Fem travtränare och två galopptränare får nu möjlighet att under ett år framöver boosta sina satsningar.

Läs mer

Östra Ryds IF prisas av ATG Drömfond®

2021 byggde Östra Ryds IF en discgolfbana i det lilla samhället Östra Ryd. Målet var att erbjuda en aktivitet som passar alla, särskilt de som inte kan eller vill delta i de få aktiviteter som bygden erbjuder. Nu belönas föreningen med 100 000 kronor från ATG Drömfond® för sitt arbete med att utveckla discgolfbanan och tillgängliggöra sporten för personer med funktionsnedsättning.

Läs mer

Delårsrapport: Stabilt första halvår för ATG®

ATG:s nettospelintäkter och totala intäkter har båda ett litet tapp med knappa 2 procent för det första halvåret 2022.
Sport och casino visar tillväxt medan hästspelet minskar från de höga nivåerna under samma period i fjol.
- Det är förväntat och som helhet är det en stark rapport. Det är också glädjande att vi nu är Sveriges största spelbolag inom sportsbetting, säger Lotta Nilsson Viitala.

Läs mer

VM-ryttare i startfältet i säsongspremiären av ATG Riders League

Den populära hoppserien ATG Riders League är tillbaka för en ny säsong. Och startfältet är starkare än någonsin med inte mindre än tre VM-ryttare på plats när första deltävlingen avgörs på Åby Arena utanför Göteborg 28-30 juli.

Peder Fredricson, Malin Baryard Johnsson och Jens Fredricson ställer upp i ATG Riders League 150-tour som inleds med kval på, torsdag 28 juli. Peder Fredricson är också an

Läs mer

ATG vann varumärkestvist mot Svenska Spel

När Svenska Spel, hösten 2020, lanserade spel på hästar valde man att använda orden ”Trav & Galopp” följt av sin logotyp som varumärke och i marknadsföringen. ATG har därför stämt Svenska Spel för intrång i ATG:s företagsnamn. Nu är frågan avgjord i Patent- och marknadsdomstolen (PMD) – som gick på ATG:s linje.

Läs mer