Kategoriarkiv: Trav

Miljoner från ATG® till Sveriges paralympier

Efter ett års pandemi-väntan är det äntligen dags för Paralympics i Tokyo, 24 augusti-5 september.
För att skapa bästa möjliga förutsättningar för de svenska paralympierna att lyckas bidrar ATG® årligen, i samband med Paralympiatravet, med ett ekonomiskt stöd till Sveriges Paralympiska Kommitté.
I år blev summan 2 097 256 kronor.

Läs mer

Täby Badminton prisas av ATG Drömfond®

Nu prisas Täby Badminton av ATG Drömfond för sitt arbete med att tillgängliggöra badmintonsporten för personer med funktionsnedsättning.
– Det här ger oss ännu större möjligheter att ta emot fler barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning som vill spela badminton hos oss, säger klubbchefen Peter Axelsson.

Läs mer

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel.
Sedan har det blivit lite av och till med Travnet, men klart man minns tillbaka med glädje från den tiden då vi satt i samma rum i Rissne Jag, Ulf Nilsson, Daniel Berglund och Stefan Jönsson – en del travintresse/spelintresse i ”red rum” kan jag konstatera.

Tack för denna tid, och hoppas att någon fått in något av de lir jag rekat senaste åren!

Avslutande tipset blir till Örebros lördagstävlingar, och en mycket bra spetsvinnare tror jag att vi har i Global Benefit!

Inlägget Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil! dök först upp på Travnet.

Läs mer