Kategoriarkiv: Trav

Delårsrapport januari – september 2021

ATG:s ekonomiska rapport för det tredje kvartalet 2021 visar att nettospelintäkterna ligger på samma nivå i perioden jämfört med 2020. De totala intäkterna uppgår till 4,5 miljarder och har minskat med tre procent.
– Det är trots allt en stark rapport. Fjolåret var exceptionellt och jämfört med 2019 har vi ökat våra totala intäkter med 16 procent, säger Lotta Nilsson Viitala, CFO på ATG.

Läs mer

VM i V75® tillbaka efter uppehåll

Efter ett års uppehåll är äntligen den uppskattade tävlingen VM i V75® tillbaka igen. Tävlingen pågår mellan 2 oktober och 6 november och anmälan för deltagande är öppen redan nu. Nytt för i år är att etappvinnare och totalsegraren får chansen att bli gästande travexpert hos ATG®.

Läs mer

Big 9® – ett nytt tips på toppfotboll från ATG®

Lördag 23 oktober är det premiär för Big 9® hos ATG®. 
Tippa utgången i nio av lördagens stora europamatcher i fotboll – plus om det görs över eller under 2,5 mål i respektive match.  
-  Äntligen – snart dags för avspark! Med Big 9 blir vårt helhetserbjudande ännu starkare på lördagarna, säger Hasse Lord Skarplöth, CEO på ATG.

Läs mer

Fem föreningar prisas av ATG Drömfond®

Schack, boxning, brottning, hundsport och bollsporter.
Det är vitt skilda inriktningar hos de föreningar som får 75 000 kronor var av ATG Drömfond® till sina projekt där inkludering och integration är i fokus.
– Vi hade många fantastiska initiativ att välja mellan, men till slut var det dom här fem som på olika sätt stack ut lite extra, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG®.

Läs mer

Stiftelsen Järvsöfaks är bildad

Kallblodskungen Järvsöfaks är en av travsportens största profiler genom tiderna. Hans betydelse för travsporten i allmänhet, och för kallblodsrasen i synnerhet, går inte att överskatta. I oktober 2020 gick Järvsöfaks bort, 26 år gammal, och sörjdes av en hel travvärld. För att hedra Järvsöfaks minne och främja den framtida kallblodssporten har nu Stiftelsen Järvsöfaks bildats.

Läs mer