Kategoriarkiv: Trav

Bollnäs 3 juni: Gloria dansar runt dem utan skor!

Fantastisk travsport under hela helgen fick vi se och det är faktiskt rent sjukt hur bra Ecurie D. är! Inte bara är han otroligt kapabel, han har allt annat med. Snygg, väldigt startsnabb visade han sig vara nu och skallen är något helt extra. Han bara klippte med öronen och joggade på såg det ut som och gick i mål på 1.09,2! Helt galet och jag kan inte minnas en liknande talang, även om jag inte är lastgammal ännu. Skulle vara en sådan som Viking Kronos på sin tid jag kan komma på.

Otroligt imponerande var om jag ska nämna två Hell Bent For Am och Moni Viking. Tufft för Ivory di Quattro att springa 13,0 på start i Harpers över tre varv och ändå vara chanslös mot vinnaren. Den 8.50-oddsaren hade suttit bra för min del.

Hell Bent verkar ha allt, och han hade växlar kvar då han från dödens retfullt enkelt avgjorde före Bolero Gar som jag satt med och hade hopp fram till upploppet då jag insåg vart det barkade… Under lördagen var även Seismic Wave (sprutade runt banan i minst sagt läcker stil (hade han en sekund sparat på sina 11,6). Och Don Fanucci Zet galet bra. Den utvecklingen Fanucci visar är rätt sällsynt.

Vi är tillbaka i vardagen och det är Bollnäs som kör kvällens lopp på egen hand då det blivit sommartrav. Det finns några vinnare som måste testas.

Inlägget Bollnäs 3 juni: Gloria dansar runt dem utan skor! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Eskilstuna 2 juni: Med och mot Björn Goop och friska fräcka drag

Herrarna Engwerda/Ebbinge var mina nyckelpersoner i går och de gjorde vad jag ville. Två spel och två segrar. En turlig seger blev det då hästen inte var som bäst och en klockren och övertygande seger. I kväll handlar det en hel del om en viss Björn Goop. Jag spelar på två Björn-hästar men går även emot en del av hans betrodda. Så får vi se hur det slutar. Jag provar med ett par lir till gladare odds. Det är lite mer trivsamt så. Ett tag i alla fall.

Inlägget Eskilstuna 2 juni: Med och mot Björn Goop och friska fräcka drag dök först upp på Travnet.

Läs mer