Kategoriarkiv: Trav

V75 Winter Burst® med multijackpot på nyårsafton

Åtta omgångar på nio dagar och med en multijackpot på nyårsafton.
Imorgon fredag, 23 december, drar årets V75 Winter Burst® i gång.
- Vi startar traditionsenligt med uppesittaren, gör ett uppehåll på julafton och sedan är det V75 varje dag fram till och med årets sista dag, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG®

Läs mer

Stipendiet Legolas Minne® går till Bergsåkers Travbanegrupp

ATG®:s stipendium till Legolas Minne® instiftades av ATG 2018, för att hedra travhästen Legolas. Genom stipendiet vill ATG uppmärksamma en verksamhet, satsning eller ett projekt där trav- eller galopphästar har fått ett värdigt liv efter tävlingskarriären. Stipendiet på 40 000 kronor delas ut en gång per år. 2022 går stipendiet till den kommunala företagsgruppen Travbanegruppen på Bergsåker.

Läs mer

Travskolor prisas för engagemang i Mustaschkampen

För tredje året i rad levererar Sveriges travbanor en härlig summa pengar till Mustaschkampen och kampen mot prostatacancer. Totalt samlade travbanorna, med sina travskolor i spetsen, in 561 414 kronor under november. Pengarna går direkt till forskning, utveckling och kunskapsspridning om Sveriges vanligaste cancersjukdom.

Läs mer

ATG® och travsporten stöttar Mustaschkampen

Under många år har ATG® aktivt deltagit i Mustaschkampen och sedan 2018 är ATG också huvudsamarbetspartner till Prostatacancerförbundet. I årets upplaga av Mustaschkampen upprepar ATG, tillsammans med landets travbanor, de två senaste årens succé med en utmaning banorna emellan.

Läs mer

Delårsrapport: Januari – september 2022

Nettospelintäkterna för januari – september 2022 är i stort sett på samma nivå som jämförelseperioden i fjol.
Det gäller även periodens totala intäkter för koncernen.
- Vi ser tendenser till att våra kunder har mindre pengar kvar i nöjesplånboken. Det är helt naturligt med de prisökningar och räntehöjningar som sker, säger Lotta Nilsson Viitala, CFO på ATG®.

Läs mer