Tips Jägersro 21 augusti: Staro McMillan kvällens bästa vinnare!

Det blev inga större sensationer i lördags, bästa vinnaren Burning Man var ensam på banan efter att planenligt ha körts till ledningen. Där fick vi bra odds med 3.15 (1.80 hos ATG). Electrical Storm gick mycket bra efter galopp som fyra och den platsen kunde vi fått med oss, och i båda E3-finalerna var storfavoriterna överlägsna. Mascate Match och Aethos Kronos är båda sjukt läckra hästar och de har växt fram som kullettor och det är svårt att se annat än att vägen mot stjärnorna fortsätter för båda.

Jag trodde Vainqueur R.P. var ”klar” som också höll upp ledningen, och även om Emilia Leo körde onödigt (och konstigt) tufft i dödens med Charrua Forlan så var det ändå lite trist intryck på Björns häst. Vi kanske kan konstatera att hästen är fortsatt ojämn, eller är det lite luftslott över den? Nu kunde Volnik du Kras plocka ner honom och visst var den mycket rejäl i vida spår. Det var sedan inte ens nära att min vinnare Inspector gick iväg ur volten (galopperade även i omstarter). Han var i galopp på ”två” som det kändes, men vasst av ”BG” att få ner honom i trav snabbt och frågan är om han inte nyper ledande The Real Face utan ny galopp mitt på upploppet? Så var min känsla, men samtidigt travade han illa hela loppet och Björn chansade och kastade åt honom linorna. Sådan gillas ändå, do or die! Avslutningen till Very Kronos som skötte sig och höll undan efter att ha öppnat bra till ledningen. Han var tung i steget och inte alls på topp, men han har otroligt hög kapacitet och vann detta på rutin. Mitt drag Perfect Dynamte fick dödens och det gick inte.

Härliga derbykval stundar och det finns ett par bra speldrag då jag hoppas att alla favoriter inte ska trilla in. Bästa vinnaren? Den kommer i avslutande loppet!

Inlägget Tips Jägersro 21 augusti: Staro McMillan kvällens bästa vinnare! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *