Åby 13 februari: Jag tror att Floris mosar dem!

Ingen vidare spelkväll i onsdags, och jag måste säga att det är svårspelat i kylan med växlande banor och prestationer. Våren får gärna komma snart för min del, och redan nästa vecka verkar komma lite mildare temperaturer och sedan är ju inte långt undan med att skotvånget är över 1 mars.

Nu är det Åby med 15 hästar i alla lopp (innan några strykningar) och omgången kändes ruskigt svår då jag började kolla. Men jag kom fram till ganska snabbt att det är väldigt ojämna lopp men 5-8 hästar som knappt deltar och några höjer sig rejält. Så jättesmällarna får nog svårt,

Det är kuskmatch och jag måste säga att jag inte fattar något av att kuskarna inte lottas på hästarna. Nu får som vanligt de bästa kuskarna köra åt de bästa tränarna med bästa hästarna. Att kalla det kuskmatch smakar illa.

Jag tror att min bästa vinnare helt enkelt bara käkar upp dem!

Inlägget Åby 13 februari: Jag tror att Floris mosar dem! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *