Åby 6 mars: Jag har räknat på det…

Det var trista lopp med bra betrodda hästar i onsdags, och inte lätt att bli fet då. Träff på två vinnare blev det, och båda var i varje fall bra uträknade till vettiga odds på Unibet. Min idé i avslutningen, Everest Susu, var kanske inte helt frisk då han blev långt efter de andra och han får komma igen.

Jag borde ha spelat Made of Stars från Westholms formstall då jag ändå trodde det var stor risk för spets. De går verkligen bra nu hästarna hos ”JW” och det är något jag lärt mig, man ska jobba med stall i form. Inte jobba med stall utan form i hopp om att ”nu kanske det lossnar…”. Lossnar kanske det gör för ”Guldtanden” då han tog årets första seger med Chapuy, och den satt nog bra den sättningen.

Nu är det Åby för lördagsen lopp, och det är flera vidöppna race och med dubbla open-spår på upploppet kan det nog trilla in en del oväntade vinnare. Jag har i varje fall räknat ut min bästa vinnare!

Inlägget Åby 6 mars: Jag har räknat på det… dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *