Bergsåker 12 december: Spets och sedan tänker jag casha ut!

Hyfsad spelkväll i onsdags med träff på tre spel och därmed gick vi i princip runt på liret. Det var en ganska normal vinterkväll vad gäller prestationer och ska jag lyfta något så är det Marion Fauty Bon som är läcker och gör det mesta helt rätt. Nu var det spets igen med innerspår (bra gjort det för treåring) och sedan var det läckert då Jorma körde undan och den här gillar jag!

Stall Timo Nurmos har högform efter ett mycket blekt första halvår och man vann sex lopp på Solvalla i onsdags och hästarna ser mycket bra och formstarka ut. Han har flera bra chanser även på lördag och visst kan det ramla in någon seger även om jag inte spelar på det. Jag har en bra spetsvinnare som bästa spel!

Inlägget Bergsåker 12 december: Spets och sedan tänker jag casha ut! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.