Bergsåker/Solvalla 14 oktober: Jag trollar till det med roliga vinnaren!

Det var som vanligt rivigt lopp på Åby i lördags. Jag vet inte om det är för open stretch eller vad det är, men loppen körs i väldigt högt tempo där i varje fall på lördagarna där det verkligen tävlas! Min bästa vinnare var Spartak Face, men det var ett av exemplen på att det går för fort för det blev plötsligt 11,5 första varvet vilket såklart var tufft. Lite konstigt att det behövde bli så med enkel ledning.

Träff blev det på två bra platsspel, Beethoven och Digital Crunch var stabila platsare. Sedan kunde jag ju nöjt mig med plats på Milliondollarrhyme, det var tryggt men jag ville ha hela handen och han blev tvåa bakom en mycket fin Very Kronos.

Nu är det onsdag och Solvalla/Bergsåker och det är riktigt spelbara lopp där det kan hända grejor och favoriterna är för stora. Min bästa vinnare är fräckt uträknad och klar!

Inlägget Bergsåker/Solvalla 14 oktober: Jag trollar till det med roliga vinnaren! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.