Jägersro 21 november: Bästa vinnaren kommer till slut!

I onsdags blev det träff på fin vinnare i Global U.S.A. som rekades till höga 6.50 och nästan kunde rädda upp kvällen på egen hand. Tyvärr ingen mer träff trots att flera av vinnarna var klart tänkbara att spela, men ibland väljer man fel i odds-djungeln.

Jag måste säga att jag fortfarande är smått i chock över att Roli Eld inte vann då han kom till ledningen. Då Örjan sitter med sådant tag i sista kurvan, bakom en häst som jag trodde var överlägsen ska det mycket till för att bli förlust, men en sjukt snabb Våler Nikolai sprang förbi för Björn Goop. Jag såg en hastighetsgraf från atg-xlabs att Björn hade kört 17,4 sista 400 och 13,7 sista 200 i spåren vilket är smått osannolikt! Båda lämnade resten med 50 meter sista 150 och man kan inte säga att Roli Eld var klen med full fart in mot mål. Men jag kan konstatera att ibland blir det konstigt!

Magnus Djuse ville inte tävla med Shocking Superman och det var inte så varken snyggt eller kul att se, men From the Mine såg bra ut och inget ont om honom som vann enkelt. Fick startförbud efter loppet, men det var för att han inte hade vaccinationspappren i ordning och han lär komma ut i finalerna nästa helg.

Nu är det Jägersro som gäller och bästa vinnaren kommer i sista loppet!

Inlägget Jägersro 21 november: Bästa vinnaren kommer till slut! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *