Jägersro/Solvalla 9 december: Hela vägen på bästa vinnaren!

Ingen bra speldag i lördags där det fanns flera tänkbara vinnare jag kanske borde spelat. Beartime var den som grämde mig mest, hade jag sett intervju med Jepson liiite tidigare så hade jag tagit den med info om ryckhuva och han var så intresserad. Just Calle Jepson visade hur bra han är i lördags då han mer eller mindre lekte med sina konkurrenter på open-banan Åby. Där kunde nog de flesta kuskar sätta sig framför arkivet och kolla hans styrningar under dagen för det var taktik på mycket hög nivå vilket gillas skarpt!

Ikväll är det Solvalla och Jägersro som delar loppen och jag har en riktigt bra vinnare i näst sista loppet!

Inlägget Jägersro/Solvalla 9 december: Hela vägen på bästa vinnaren! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *