Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel.
Sedan har det blivit lite av och till med Travnet, men klart man minns tillbaka med glädje från den tiden då vi satt i samma rum i Rissne Jag, Ulf Nilsson, Daniel Berglund och Stefan Jönsson – en del travintresse/spelintresse i ”red rum” kan jag konstatera.

Tack för denna tid, och hoppas att någon fått in något av de lir jag rekat senaste åren!

Avslutande tipset blir till Örebros lördagstävlingar, och en mycket bra spetsvinnare tror jag att vi har i Global Benefit!

Inlägget Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *