Örebro 24 oktober: Det krävs ingen kantboll för att bli vinst!

I onsdags började det så bra som det kan göra då Ornello helt enligt plan kördes till ledningen och höll undan till fint odds och kvällen var därmed i hamn efter ett lopp!

Min bästa vinnare levererade sedan då Esprit Sisu även han enligt plan kördes till ledningen. Han blev lite ”varm” efter en helt onödig omstart bakom bilen då Horpestad hade för het häst (för långa tömmar) och hamnade mellan Alone och Esprit (3 och 4) trots att han hade spår 5 bakom bilen. Trots det att Esprit Sisu blev lite vass (varvade på 11,5 över 2640 meter) kunde han gå undan säkert och jag blir allt mer imponerad över Daniel Wäjersten.

Jag måste verkligen hylla Wild Love som tränare Bengt Simberg gör ett otroligt jobb med. Hon blir en klass bättre varje år känns det som och hon är ett av landets bästa ston utan tvekan. Nu fullkomligt bollade hon med snabblopparna och det var nästan pinsamt att se henne leka med min vinnare Pastore Bob… Och hur såg hon ut egentligen över upploppet? Norsken sparad och ”Steffe” Persson såg nästan förvånad över vart de andra tog vägen!

Det är Örebro som kör veckans lördagslopp och det ser ut att vara en del spelbara sådana och vi tar chansen på en del drag. Bästa vinnaren tror jag är överlägsen för där har jag blivit mycket imponerad senaste starterna!

Inlägget Örebro 24 oktober: Det krävs ingen kantboll för att bli vinst! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *