Östersund 29 januari: 8 i odds är bättre än 2,72 – ikväll Magnus på gamla jaktmarker

8.00 i odds hos unibet och 2.72 hos atg. Viss skillnad det och helt klart ska det löna sig att hålla koll på travnet och unibets odds. Jag tänker på Easy Cash Pirat igår som jag hade bra känsla för. Följde upp detta med att få mycket bra info från Aho och vi hade ett klockrent drag. Spets och slut. Oddset hann sänkas till 7.50 innan jag var klar med min analystext men det fick duga. Med sådana oddsspel så kan man även ha fel ibland. Nya lopp och vi fokar på Östersund. Magnus A Djuse är hemma på sina gamla jaktmarker och lita på att han vill vinna lopp. Han kan få en trevlig kväll men jag vill ha trevligare odds i ett par av loppen.

Inlägget Östersund 29 januari: 8 i odds är bättre än 2,72 – ikväll Magnus på gamla jaktmarker dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *