Romme 19 oktober: Rocky vinner i sista ronden

Inga framgångar på liret, och lite talande för min kväll var när Timo Nurmos, som jag sågade stallformen för, vann med fem av sex hästar – men brände alltså med en och det var den jag rekade! Det var Cab Lane som kom till spets och favoriten Missle Hill kördes på väntan och allt såg klappat ut, men han svek igen Cab Lane.

Jag måste säga att det var anmärkningsvärt hur bra Nurmos hästar såg ut. De har i många fall sett mindre fräscha ut senaste tiden. Nu studsade de fram i värmningarna och blänkte i pälsen, den scenförändringen var oväntad från en dag till en annan. Men kanske har veterinären kommit hem från en längre semester?

Mellby Hoffa drog Numros av alla skor på och det gav riktig effekt och han plockade ner en blek Dominic Wibb från dödens och det är den jag tar med mig mest från kvällen, och Majet af Djupmyra som bara var bäst i sitt lopp.

Lurig var omstarten i V86-1 för dålig anslutning av nr 8, ska man blåsa av för det? Dålig anslutning av en häst som inte gick att få fram till vingen för den var så trög. Där kan vi snacka om dålig bollkänsla, för nu blev ALLA andra drabbade. Efter den omstarten brann det för favoriten Mellby Galanga som var på tok för het. Nu hade jag inget intresse i den hästen, men det kändes ändå bara fel med omstarten.

Vi blickar framåt mot Romme (Romme med o, och inte med å har jag fått lära mig). Flera starka favoriter, men det har blivit höst och då växlar det mer i prestationerna och skrällarna dyker upp mer ofta. Jag tror ganska hårt på båda vinnaren i båda avslutande loppen som jag testar att ta betalt på!

Inlägget Romme 19 oktober: Rocky vinner i sista ronden dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *