Solvalla/Åby 11 november: Hög tid att spräcka segernollan!

Det började bra med Dwayne Zet som var en bra vinnare från ledningen, men sedan blev det rätt svårt. Det var en av de svåraste omgångarna under lördagar som körts och inte enkelt att komma rätt på liret måste jag säga. Faktiskt finns inte mycket jag kan säga att jag skulle kunnat göra för att lira de som vann och jag satt för egen hand med många ägg i Coogan-korgen. Hand upp som hade spelat någon annan 600-700 kvar! Örjan såg sådär härligt nöjd ut i ledningen (varifrån Coogan aldrig förlorat) men han var tam över upploppet och blev bara fyra. Det kändes konstigt!

Man ska ofta tänka på årstidshästar, det är något jag tar fasta på. Även om många säger att det är nya lopp varje gång med mera. Men hästar som gått bra en viss tid ett år, gör det ofta igen. Det vet jag via eget hästägande då jag haft några vettiga hästar. Speed Delicious är en jag delägde som lyckades kuta in nästa tre miljoner och han var sällan bra under sommaren, men däremot våren och hösten var det andra bullar. Forfantone Am vann Breeders Crown förra året, alltså samma helg som han nu skrällde i Guld. Så det kan man ta med sig, kolla hur hästarna gått denna tidpunkt tidigare år.

Nu är det Solvalla/Åby för kvällens lopp och jag har några bra vinnare vi testar!

Inlägget Solvalla/Åby 11 november: Hög tid att spräcka segernollan! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *