Bergsåker/Solvalla 2 december: NU är det väl ändå dags!

Svårspelat var det i finalerna i lördags där det inleddes med två jätteskrällar som jag inte var så nära att spela. Min bästa vinnare Västerbo Pokerface var överlägsen som jag räknade med då det verkligen var påställt med alla ändringar och formstarka Jorma Kontio gjorde inga misstag. Det gjorde han inte bakom grymt fina Chicharita heller, en typisk Kontio-seger då han körde resolut till ledningen och hon vann på 12,4/2140! Activated sprang drygt 11 hela loppet och var chanslös, rätt tufft!

Lite sur var jag över att Born Unicorn som var mitt bästa odds-spel inte hann fram, och jag tror nog att Örjan Kihlström var liiite för segersäker i sista sväng. Han, och jag, trodde nog att ledande Farlander Am skulle tröttna men denne var sjukt bra och höll sin fart otroligt imponerande. Örjan såg ut att inse 200 kvar att: va fasen det här går ju inte! Och lite i panik drog huvan cirka 100 kvar men hästen fick aldrig slag på ledaren. Lite synd att det inte blev norsk som jag hade hoppats på, drar han ett snöre i sista sväng och sparar ett till 100 kvar går det nog vägen trots allt för tom såg han inte ut Born Unicorn.

Nu är det Solvalla/Bergsåker som delar loppen, bästa vinnaren finns i sista loppet!

Inlägget Bergsåker/Solvalla 2 december: NU är det väl ändå dags! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *