Bergsåker/Solvalla 4 december: Tekno Eld är het i kväll!

Det blev träff på bästa vinnaren Dusktodawn Sisu i lördags, och hon var verkligen riktigt bra vinnare. Visst, det löste sig helt perfekt, men hon bara seglade ifrån över upploppet utan att se direkt plågad ut och hon hade nog vunnit med de flesta upplägg denna afton. 4.25 var bra odds!

Milligan’s School trodde jag skulle vinna på just det viset, släppt till spets av Digital Ink och han vann mycket enkelt och fortsätter ha lekstuga i guld mot ljummet motstånd. Dubbla pengarna var bra bankränta.

Sedan gick min vinnare Global Winner ett jäkla upplopp efter att Örjan inte deltagit i loppet. Det var typisk Örjan-upplägg där han hade chansen att agera, men Whipped Eggs fick gå före och sedan vinglade det hästar framför hela loppet – men jisses vad han gick till slut! Ledande/vinnande Magic Cash var smällfin och hade gott om sparat som det såg ut och han hade kanske vunnit oavsett, men det hade varit kul att se duellen mellan dem. Nu blev Global Winner tvåa bakom stallkamraten och kvalade in till finalen – och det såg ut att vara planen det.

Något fel måste det varit på Religious som inte gick framåt, och det gick inte ens att köra till ledningen då ledaren välvilligt försökte släppa. Bortvallad kanske? Frän är han Seismic Wave där Örjan inte direkt förivrade sig, men han flög fram till knapp seger – och hade huvan kvar så det fanns sparat trots att han gick dagens snabbaste upplopp enligt positioneringsystemet hos ATG (06,2 sista 200).

Nu är det onsdag och Solvalla/Bergsåker som delar på loppen som ser mycket mer greppbara ut än senaste veckornas onsdagar. Jag tycker det är rätt favoriter i 5-6 av loppen så jag har mer förhoppningar om träff denna vecka och det borde finnas en ”klaring” direkt i inledande loppet!

Inlägget Bergsåker/Solvalla 4 december: Tekno Eld är het i kväll! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *