Jägersro/Solvalla 16 september: Starkast, bäst och dessutom spets!

Det var ingen höjdardag på Hagmyren där jag kom snett på liret. Missle Hill var en bra spetsvinnare som räddade lite av äran, även om han hade tur då Very Kronos galopperade på väg mot spets. Nu fanns ju galopp på denne i lekan om vi säger så…

I övrigt inte så mycket jag tar med mig från den omgången, för redan i inledande loppet sattes liksom tonen för min dag då Helios di Quattro galopperade i spets. Viss chans att slå knepiga Galileo Am annars till högt head-odds. Nu blev det pengarna tillbaka då denne inte var prisplacerad.

Jag tar mest med mig Pleasure for Cash och hans avslutning som var smått galen i tempofattigt lopp – kanske kan bli lite drag på honom i V75-finalen nästa helg..!

Nu är det Solvalla/Jägersro som delar loppen och min bästa vinnare tror jag mycket på och det är från spets det ska vinnas!

Inlägget Jägersro/Solvalla 16 september: Starkast, bäst och dessutom spets! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *