Jägersro/Solvalla 5 februari: Draget fintar bort storfavoriten!

Lite bättre lördag fick vi äntligen och Strong Heartbeat var en snygg vinnare till nästan sex gånger såsen, det är en riktig pålle det! Han hade inte startat på länge, men en sådan häst tar man lite ut bara för att och ”JW” som hade en superdag körde resolut till ledningen och gav inte Tengil Face skuggan av en chans att utmana.

Träff på bästa chansen Zenzero Jet som var helt överlägsen och Anders Eriksson lämnade inget åt slumpen då han tidigt körde fram och hästen var lika bra som starterna före.

Jag måste säga att jag blev lite besviken på att Catwalk Ima inte vann då hon enkelt kom till ledningen. Kanske var hon sämre och gick bara 15,9 över distansen och visst borde hon kunnat bättre? Ändå gillar jag verkligen inte om jag spelar spets och kusken kör så fort så tidigt som Skoglund gjorde. Det är väldigt sällan rätt att dra för fullt 600-700 kvar, och in mot upploppet var fältet rejält utdraget – men själv hade han tomt i tanken. Hästen är snabb i benen vilket hon visade näst senast, och med lugnare upplägg och full sula 300 kvar tror jag inte hon förlorar. Men vad vet jag…

Jag borde fullföljt med Remarkable Feet som jag spelade förra veckan, och nu var det dags. Inte oväntat galopperade båda betrodda Thriller N.P. och Vikings Preacher innan första kurvan, men tyvärr även mitt spel That’s Art som ”PU” missade starten med från springen.

Nya race idag onsdag och det är Solvalla och Jägersro som delar på loppen. Jag har en bra vinnare redan i inledningen och rubrikshästen är spelintressant!

Inlägget Jägersro/Solvalla 5 februari: Draget fintar bort storfavoriten! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.