Solvalla/Åby 3 februari: Norsk och bike gör draget intressant!

Unibet har haft problem och oddsen är försenade men nu finns de (äntligen) ute på sidan och så även våra tips!

Åter en knepig speldag i lördags i kylan på Sundbyholmstravet där det verkade vara svårvallat med flera konstiga insatser. Det blir mycket mer av lotteri när kylan slår till och svårspelat och en lärdom är att ligga mer lågt med liret dessa gånger. Jag kan inte slå mig för bröstet med att jag var rätt på det för det vart en iskall speldag, men det hade blivit okej om det bara varit något minsta lilla glid för Tullibardine Boe. Nu var det inte så, och att backa sist från spår 4 över 1640 meter är sällan vinstgivande. Nu löste det sig aldrig, men trots backa sist och ha mil fram till täten 500 kvar så satt man fast över mål kanske en halv längd efter vinnaren. Småsurt ändå kan jag tycka. Och nu vann alltså favoriten, vilket var smått otroligt som den såg ut. Hand upp den som hade spelat Joseph Boko 300 kvar – ens till 10 ggr såsen!

Jag säger som Per Elofsson, det är bara att bryta ihop och komma igen! Solvalla/Åby delar på kvällen och jag tror mycket på en som jag inte trodde jag skulle tro mycket på…

Inlägget Solvalla/Åby 3 februari: Norsk och bike gör draget intressant! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.