Mantorp 23 december: Öppna lopp – BG sätter dit bästa vinnaren!

Klang och jubel blev det från början i lördags med träff på tre raka vinnare till glada odds! Mest gladde det mig att Dan-Åke Olsson kunde leda runt om med mitt roliga drag Jeans’N Passion till fina 8.00!

Astronascente Zac var mycket bra spetsvinnare, och här var det bra att vara tidigt på bollen. Jag hade feeling för spets och vinst, och då sedan Björn Goop var otroligt uppåt i Björnkollen förvandlades mina 4.15 till ett guldodds.

Dragster var tredje raka vinnaren, här var det 5.50 vi spelade till och han avgjorde via mycket elegant styrning av Erik Adielsson som fintade upp vissa konkurrenter på läktaren.

Jag måste passa på att hylla Ulf Nilssons lunchdrag här på Travnet för han har grym träffprocent på dessa. Idag var det dags igen med snygg vinnare och det är bara att gå in och läsa strax efter 11 varje vardag då man får en fin vinnare att ta rygg på.

Nu är det uppesittarkväll på Mantorp och öppna lopp där det kan bli konstiga vinnare. Jag har ett gäng spel vi testar, och sedan är det bara att önska alla en God Jul!

Inlägget Mantorp 23 december: Öppna lopp – BG sätter dit bästa vinnaren! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.