Solvalla/Åby 16 december: Plus-häst i ny regi och jag lirar!

Jag gillar inte att gräma mig över missade spel, men Algot Zonett sved faktiskt då han fick ge sig sista stegen mot en väldigt bra Merritt. Det fanns inte förlust från 300 kvar och det är tur att man inte får frysa loppen och spela 250 kvar för då hade jag fått cykla till en campingplats närmaste halvåret i varje fall…

Fyra av mina spel blev tvåa i lördags och ingen av dem var favorit – så roligare lördagar har man ju haft. Nåja bara att bryta ihop och komma igen som Per Elofsson sa och det kommer alltid nya lopp heter det ju. Vi har Solvalla/Åby för kvällen och tyvärr få hästar i loppen och ser väl inte superspännande ut på liret men jag har stor tro på bästa vinnaren som gör debut i ny regi och vi testar!

Inlägget Solvalla/Åby 16 december: Plus-häst i ny regi och jag lirar! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.