Solvalla/Åby 20 januari: Inte övermäktigt för bästa vinnaren!

Cargo Door var en klockren spetsvinnare där tyske Emilion galopperade helt enligt plan och då kunde Magnus A Djuse ganska enkelt skicka Riordans nyförvärv till spets och sticka undan mycket säkert.

I övrigt inte marginalerna med mig på liret, en galopp med bra chans, en kör fast sig och en åker dit på linjen… Det hade blivit en bra dag om Behind Bars hållit stilen genom slutsvängen för då tror jag inte att Glimma Blixten stått emot min vinnare – men det gäller att trava och nu blev galopp då man skulle avgöra och skräll istället.

Sedan tycker jag, likt de flesta andra, att Lugauers styrning bakom Gareth Boko var märklig. Han tog snyggt på sig det, det blev fel och klart han skulle suttit kvar i rygg på Pacific Face och inte gått tillbaka ner i rygg på pensionären Slide so Easy som hade fått lägga flera speeder. Lite konstigt att Flemming till varje pris skulle köra den i spets på 2640 meter!

Segern på gaffeln hade Lugauer med min vinnare Ornello som såg ut som vinnaren fram till 10 kvar då han fick ge sig för Eclipse Am.

Man kan ju tycka att en av de tre kunde fått vinna, men ibland är det så och vi tar nya tag med Solvalla/Åby ikväll där bästa spelet leder runt om!

Inlägget Solvalla/Åby 20 januari: Inte övermäktigt för bästa vinnaren! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *