Solvalla/Åby 9 september: Bästa vinnaren går inte att stoppa!

Det var luriga lopp i lördags, men det blev träff till glatt odds på Harran Boko som var strålande fin från ledningen och mer eller mindre överlägsen, vilket nästan räddade dagen som i övrigt var kall på liret. Nu ska man passa Lugauers hästar rejält för de ser starka ut och bra tåga i dem efter att ha varit under isen en period.

Rackham trodde jag på, men oddset var för dåligt så jag spelade en annan, och den gav 70 punkter högre på atg och då är det trots allt rätt att stå över spel för annars blir det pyrrhus-segrar i längden då det bara är odds som gäller när man sammanfattar på nedersta raden.

Jag trodde inte så mycket på Lucky Base men den var jättefin från ledningen och jag gläds med Hans Crebas och hans framgångar då det är en genomsympatisk person och sådana vill jag väl.

Måste ta upp Derbyt för där var det Bergh-show då han hade ställt iordning Hail Mary som nog bara han kan för jisses vad bra han var! Jag anser att Bergh är överlägsen på att ställa till ett visst lopp med en bra häst, lyckas maxa formen då det gäller och det finns en långsiktig plan bakom. Den här var lite ner i form under sommaren och fick knalla på i Norrland, sedan lätta fram mot Derbyt. Det var liksom inget snack om att välja annat än spår 1 då han fick välja spår och det är bara att lyfta på hatten för hästkarlen Robert Bergh.

Nu är det onsdag igen och det finns en del drag att testa!

Inlägget Solvalla/Åby 9 september: Bästa vinnaren går inte att stoppa! dök först upp på Travnet.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *